tirsdag den 20. december 2011

Kylling i grøn karry -

Kylling i grøn karry m/ Gule ris, dampet romanesco kål, tomat concassé og poppede sorte ris:)





Til 2 personer skal du bruge:

kylling i grøn karry

2stk kyllingebryst
1 stort løg
1ds kokos mælk
2 stk boullion terninger (høns)
4spsk grøn karry pasta (start med lidt....)
lidt olie
1l. vand
2dl basmati ris


skær kyllinge brysterne i tern ig svits dem på en pande...
skær løgne som ønsket og steg dem i olien i en gryde... kom kyllingen i sammen med grøn karry pasta
derefter kommes boullion, vand og kokos mælk i. lad det simre i et godt stykke tid så meget at væsken fordamper... denne ret skal ikke jævnes.. så smagen bliver utrolig intens.



gule ris

2dl basmati ris
4 dl vand
lidt salt
1 tsk. gurkemaje

kom det hele i en ryde og kog det op i ca 10 min.
derefter trækkes gryden fra bludset og loget kommes på.
lad detn stå  i ca 20-25 min...

Romanesco kål

1 romanesco kål
1l vand
lidt salt

skær små bukketter af kålen og blancher kålen i let saltet vand...
det vil sige at det skal have meget kort tid de skal stadig have lidt bid.. de må altså ikke være gennem kogte.

tomat concassé

3 stk tomater
1 lille løg
lidt salt
balsamico

skær tomaterne i kvarte. tag derefter og skær kærnerne ud.
så skæres tomat kødet i tern og kommes i en skål sammen med fint hakket løg.
lidt salt og balsamico :)




poppede vilde ris

2spsk. vilde ris
lidt olie
salt

tag en stegepande, varm den godt op og kom olie på. derfeter komes risene på og bliv ved med at røre rundt.
så alle risene popper.
når de er ved at stoppe er de færdige.. hæld dem over på et stykke papir og kom salt hen over.



anret det hele og der er serveret:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar