tirsdag den 10. juli 2012

Karamel sauce med chili



500g mørk muscovado sukker
3spsk. vand
2.5 dl. fløde
4spsk. Smør
1/2 tsk fint salt
2spsk. vanille pulver
Chili pulver


Alt undtagen chili pulver kommes i en gryde koges til sukkeret er opløst. Smag til med chili pulveret....

2 kommentarer:

  1. Hej Karina,
    Tak for din kommentar på min blog - ang. chili...!
    Der var ikke link ved dit navn, så jeg måtte lede efter dig via Google... og ad omveje lykkedes det heldigvis! :-)
    Så... vupti - nu er jeg følger af din blog, og vil vende tilbage når jeg har god tid til det og tjekke dine {andre} chili opskrifter. Det ser lovende ud!
    *SMIL* fra Lisbet

    SvarSlet
  2. Hej Lisbet
    Nej det tænkte jeg ikke lige over :( men godt du fandt min blog:) og det glæder mig at du vil følge den:) håber du finder nogle opskrifter du kan bruge:)

    Karina

    SvarSlet