mandag den 9. juli 2012

Nutella ( chokolade-smør pålæg)



150g. mørk chokolade
100g. hasselnødder
1½ dl piskefløde
60 gr blødt smør (skal have stuetemperatur)
chilipulver
½ tsk salt


Rist hasselnødderne til de bliver gyldne. Køl dem ned. Sæt fløden over den må ikke koge... Derefter skal man nuller skallen af hasselnødderne. Det er ok hvis det ikke er alt skallen der kan komme af.
Derefter blendes nødderne fint. Hak chokoladen fint og kom den op i en skål og hæld den varme fløde hen over og rør rundt til det bliver en fin sammen hængende masse. Kom derefter smøren i og det tykner lidt mere. Kom salt og evt. Chilipulveret i. Tilsidst hældes nødderne i og det blandes... Så skal det bare på glas.


Hvor let kan det være og så ved man hvad det er man giver børnene og en selv:)

2 kommentarer:

  1. det lyder lækkert, laver du selv chilipulver? Anne Gine

    SvarSlet
  2. Hej Anne Gine
    Ja det er en chilie pulver jeg lavede sidste år ud af min citron chili høst: ) Men kan kan jo også bare bruge købe pulver:)

    SvarSlet