fredag den 20. juli 2012

kokos-ananas Cupcakes (pina colada)



150g. Mel
140g. Sukker
1/2tsk. Bagepulver
salt
40g. Smør
1 1/4dl. Kokosmælk
1tsk. Vanille pulver
1æg
Ananas i små stykker (dåse)

Glasur:
250g. Flormelis
60g.Smør
2spsk. Kokosmælk


Pisk smør og sukker luftigt. Tilsæt ægget og fisk til massen er samlet... kom derefter bagepulveret og kokosmælken i.

pisk igen, kom melet i og der røres rundt i det igen.
vend ananas stykkerne rundt i dejen.

fordel dejen op i 12 store cupcakes forme og bag dem ved 170* i 25min.

Glasur:
kom alle ingridienserne op i en skål og rør godt til sukkeret er opløst og glasuren er blank.

husk at køle cupcakesne helt ned før glasuren kommes på.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar