søndag den 3. marts 2013

Chokolade konfekt





Hjemmelavet chokolade konfekt et en rigtig lækker ting at sætte på bordet til aftenkaffen eller når man har gæster.
det er en glædelig overraskelse hvergang.

Mulighederne med fyldet er mange.

Jeg bruger altid 70% chokolade til overtræk men, det kommer jo an på hvad man skal have i og hvad man skal lave.

Find den ønskede mængde af chokolade frem og hak det fint.
Smelt 1/3 del af chokoladen over vandbad.
Når chokoladen er smeltet kommes 2/3 del af chokoladen i og der røres rundt til der ikke er flere klumper af chokolade.

fyld formene med chokoladen, tøm dem igen så der kun er et tyndt lag chokolade tilbage i formene.

kom formen på køl i 15 min.

Tag formen ud og fyld den med dit yndlingsfyld
dog skal man huske at formene ikke skal fyldes helt op, lad 1-2mm. op mod kanten være fri for fyld.
kom evt. formen på køl igen før der hældes chokolade ud over den for at lave bunden. skrab den overflødige chokolade af.

formen sættes igen på køl.


Disse jeg har lavet her er :


*
Nougat med en hel hasselnød (ristet)
*
Marsipan med tranebær og hvid chokolade
*
Chokolade ganash med orangeknas
*
Kokosfyld (bounty)
*
Marsipan med lakrids
*


Ingen kommentarer:

Send en kommentar