mandag den 10. december 2012

Jødekager



 Klassiker eller ej
- I juletiden kan kan ikke glemme disse-

Her hjemme er dette en af de mange småkager der pryder kagedåserne i December måned.
Det er nogle af de første småkager der kommer i kagedåserne og de er også hurtigt spist:)
Det er en af de ting der gør det dejligt at bage.... :) det hele bliver spist:)

*


*

250g. Hvedemel
1/2tsk. Hjortetaksalt
150g. Smør (stue temp.)
100g. Sukker

*

Pynt:

1 æg
stødt kanel
perlesukker/ rørsukker kan også bruges
smuttede/ hakkede mandler

*
Kom melet, sukker og hjortetaksalt i en skål og bland det god.
smulre smøret i mel blandingen.
Ja denne opskrift er utrolig let:)

kom dejen op på et bagepapir og form det som en lang pølse.
 rul bagepapiret rundt om dejen så pølsen er pakket ind.
Lad nu dejen hvile på køl et par timer, før den skæres ud i ønsket tykkelse og kommes på bageplade. pensles med æg og drysses med kanel og perlesukker.

Bages ved 200* i ca. 5 min.



*


Ingen kommentarer:

Send en kommentar